Persoonlijk voedingsadvies

Voor jou of je gezin

Persoonlijk voedingsadvies op maat

€65,-

 

 TOP REDENEN OM TE KIEZEN VOOR DIT ADVIES:

  1. Tijdens het intake gesprek gaan we in op jouw vragen, zorgen en wensen.
  2. Daardoor is het voedingsadvies helemaal op maat afgestemd.
  3. Je ontvangt 2 volledig uitgewerkte dagmenu’s volgens de daily dozen principes.
  4. Daarnaast ontvang je ook nog eens een keuze lijst met 15 recepten (5 diners, 5 lunches en 5 ontbijtjes).
  5. Een uitgebalanceerd plantaardig voedingspatroon is geschikt tijdens elke fase van het leven. Dat geldt dus ook voor (jonge kinderen, zwangere vrouwen en ouderen).
  6. BEN JIJ AANVULLEND VERZEKERD?
     
    Dan is de kans groot dat jij dit traject VOLLEDIG VERGOED krijgt! Ik help je graag bij het uitzoeken hiervan.

 

WAAR WACHT JE NOG OP?

Vraag nu je intake gesprek AAN!

2 + 4 =

Persoonlijk

Informatief

Heerlijk

De laatste posts van mijn blog:

 

 

 

 

Favoriete snacks van mijn kinderen

Favoriete snacks van mijn kinderen

Snacks.. Wat snacken mijn kinderen en hoe hou je het een beetje gezond?Naast dat ze natuurlijk met liefde een bak chips achterover slaan, zijn mijn kinderen ook echt dol op een hele hoop gezonde snacks en tussendoortjes. Sommige zelf gemaakt (-> hoe...

Eetdagboek van mijn kinderen

Eetdagboek van mijn kinderen

Ik kan me best voorstellen dat je denkt. Hoe doe je dat nou, met kinderen? Hoe geef je die nou een volwaardig plantaardig voedingspatroon? Juist met je kinderen wil je natuurlijk extra zorgvuldig zijn. Volgens de wetenschap is al lang duidelijk dat een plantaardig...

Vegan en kids.. Hoe doe ik dat?

Vegan en kids.. Hoe doe ik dat?

Voor de vegan challenge schreef ik een blog over veganisme en kinderen. Want hoe zit dat? Kunnen kinderen wel veganist zijn? Is dat wel gezond en verantwoord? Kinderen zijn allemaal al lang veganist. Denk maar eens aan jezelf als kind. Was jij nooit boos en opstandig...