Hét persoonlijk begeleidingstraject!

Op weg naar een betere jij!

JARENLANG DACHT IK DAT EEN GEZOND GEWICHT NIET VOOR MIJ WEG GELEGD WAS.

IK HAD HET MIS!

Gewoon gezond eten, dat is wat ik nodig had. Geen hypes, geen goeroes en geen crash diëten.  
 
Het maakt niet uit hoe hard je je best hebt gedaan om een gezond gewicht te bereiken, hoeveel jij jezelf ontzegd hebt en hoe groot je motivatie en opoffering ook waren, als je niet weet hoe je daarna verder moet dan ben je zo weer terug bij af.
En dat is precies de reden waarom diëten alleen maar tijdelijk werkt! In the long run geeft het 0 resultaat en werkt het vaak ook nog eens averechts.
 
Maar dit weet jij al!
 
Wat jij misschien nog niet wist is dat je helemaal niet hoeft te diëten om een gezond gewicht te bereiken.
Je hoeft maar 1 ding te doen om:
✅Voor jezelf iets goeds te doen
*je wordt een stuk gezonder, krijgt meer energie en voelt je zelfverzekerder!
✅Het milieu te helpen
*minder co2 uitstoot, minder waterverspilling,
minder voedselverspilling, minder bos ontkapping, etc
✅Dierenleed te verminderen
* elk jaar worden 56 BILJOEN dieren onder erbarmelijke omstandigheden gehouden en daarna vermoord voor menselijke consumptie. Daar kan jij een eind aan maken!
 
Dat zijn niet 2, maar wel 3 vliegen in 1 klap  
 
Maar wat is dat ene ding dan dat jij kan doen om al die mooie doelen te bereiken?
Ik hou van eten en ik hou van GOED én LEKKER eten..
Een whole foods plant based voedingspatroon was mijn antwoord op alles! Het klinkt misschien too good to be true. Niet op dieet, goed en lekker eten en tóch een gezond gewicht bereiken.
Maar nee, zowel ikzelf als mijn klanten zijn ultiem tevreden. Op naar een gezonde toekomst!

Check de positieve reviews hieronder!

 

 

***
Toke – 
Ik heb me aangemeld voor deze training omdat ik het zelf niet voor elkaar kreeg de stap van vega naar vegan te maken op een gezonde manier voor het hele gezin. Dankzij Lisette is dit nu gelukt. De training is leuk, realistisch en wetenschappelijk onderbouwd. Fabels over de vegan lifestyle worden weerlegt. Ik was verrast door alle ‘makkelijke’ tricks en tips. Hierdoor wordt het stap voor stap steeds makkelijker om over te stappen naar de vegan lifestyle. Mijn hele gezin is blij. We eten nu gezonder en veel lekkerder! Ik beveel de training dan ook van harte aan. Heel erg bedankt Lisette!
 

 

***
Milou – 
Met het persoonlijke begeleidigstrajact maakte ik kennis met de Vegan lifestyle. Lisette geeft hierbij goede handvaten en tips waardoor je wegwijs wordt gemaakt in de wereld van Vegan food. Je kunt onbeperkt vragen stellen en die worden altijd onderbouwd en snel beantwoord. Een super leuke bijkomstigheid is de heerlijke recepten, die ik nog steeds regelmatig maak. Ik at hiervoor 90% vegetarisch en hierdoor is dat nu 90% Vegan geworden! Ennnnn ik voel me fitter dan ooit! Dus wacht niet, je moet dit zeker doen! Lisette je bent een top wijf?
 

 

***
Ivanca – 
Zeker een aanrader! Ik heb bij Lisette de online training met daarnaast online begeleiding gevolgd. Ze heeft me wegwijs gemaakt in plantaardige voeding. Ik heb geleerd hoe ik zelf een verantwoord voedingsschema kan maken. En daarnaast is Lisette erg aardig en empatisch. Dankjewel Lisette ?
***
 

 

Wat kan ik voor jou betekenen:

  1. Ik ga je leren hoe je een gezond gewicht bereikt, middels ‘normale’ voeding. Geen dieet, geen calorieën tellen en geen beperkingen.
  2.  Ik geef jou kennis. Ik help je niet alleen om een gezond gewicht te bereiken, maar ik breng mijn kennis op jou over. Hoe stel je een volwaardig en plantaardig voedingspatroon samen? Jij weet straks alle ins en outs! Zo weet je zeker dat jij alle vitamines en mineralen binnen krijgt en geen tekorten op loopt. Je bent na het volgen van dit traject nooit meer afhankelijke van de informatie van een ander, want jij bent je eigen kennisbank! (y)
  3. Je zit lekkerder in je vel, voelt je fitter en energieker en je bent ook nog eens op weg naar een gezond(er) lijf! Dit wil je toch! :- )
 

BOEM!

Dat is toch mooi! Een prachtig cadeau aan jezelf en je laat ook nog eens een betere wereld na!
Ik zeg…
 

LET’S GO!

Tot slot: ben jij aanvullend verzekerd?

Dan is de kans groot dat jij dit traject VOLLEDIG VERGOED krijgt!